Sposób przygotowania

Rybę posypać jarzynką i pieprzem i obtoczyć w cieście naleśnikowym, które przygotowujemy jak na naleśniki z mąki, jajka i mleka.Rybę smażymy na oleju. odstawiamy. Cebulę kroimy w półplasterki, ogórki w półplasterki i paprykę kroimy w paseczki. Na tym samym oleju co smażyliśmy rybę smażymy kolejno cebulę, paprykę, a na koniec dorzucamy ogórki, dolewamy wodę, dodajmy koncentrat pomidorowy niecały słoiczek, w razie potrzeby dokładamy resztę, ketchup i resztę przypraw i dusimy przez około 10 -15 minut.
W naczyniu układamy na przemian rybę, sos warzywny i znowu rybę, na wierzchu polewamy resztą sosu, posypujemy natką pietruszki. Najlepiej przygotować dzień wcześniej, tak aby smaki modły się przegryźć. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    smaczna :) nabrałam ochoty na rybkę teraz :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ciekawe danie, koniecznie muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam, mąż i synuś nie mogli się najeść ta rybka, tak smakowała :)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Oj, dawno jej nie robiłam, ale właśnie mi przypomniałaś o niej :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super,muszę zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    mniam mniam, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    bardzo pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pyszności mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię podobną, bardzo smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !