Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Proporcje na ciasto różnią się nie co w stosunku jakie przyjełam do pierożków pieczonych w piekarniku. Składniki na ciasto- mąka, , mleko,, drożdze, margarynę, mąka pszenna, żółtka zagniatamy. Odstawiamy do wyrośnięta na 1 godzoinę. przykrywamy sciereczką.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    spróbuję - wygląda smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    polecam , sa pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bombowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ja się poczęstuję ..
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    robie bardzo podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Bardzo interesujące, zabieram przepis jesli pozwolisz i wypróbuję przy najbliższej okazji :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    są pyszne, polecam i zabieraj:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !