Sposób przygotowania

Soję ( po uprzednim namoczeniu) gotujemy w osolonej wodzie około 2 godziny następnie rozcieramy blenderem. Kalafior wrzucamy do gorącego rosołu, gotujemy do miękkości, dodajemy soję i wszystko rozcieramy blenderem. Marchewkę kroimy w kostkę, wrzucamy do zupy, przyprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy wszystko razem.
podajemy np. z makaronem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ciekawe danie, koniecznie muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pysznie wyglada :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Pomysłowa i smakowita, podoba mi się!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !