Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 500 g
papryka konserwowa 1 słoik
czosnek 3 ząbki
szczypiorek 1 pęczek
cebule 2 sztuki
kostka grzybowa
sól
pieprz
Udko pieczone 1 szt
Kolendra cała Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej

Kroki postępowania

1
Mięso mielone podsmażamy w garnku na niewielkiej ilości oleju.Udko obieramy i kropimy dorzucamy do mięsa
Krok 1 - Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej foto
2
Paprykę ze słoika siekamy w kosteczkę , cebule obieramy siekamy , szczypiorek myjemy i także siekamy razem podsmażamy na patelni dodajemy posiekany czosnek i jeszcze chwilkę dusimy
Krok 2 - Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej foto
3
Wszystko razem łączymy zalewamy wodą przyprawiamy przyprawami i dorzucamy kostkę grzybową . Dusimy na wolnym ogniu do miękkości . Podajemy z makaronem .
Krok 3 - Gulasz z mięsa mielonego i papryki konserwowej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 18.12.2013 22:46
ciekawy pomysł na pyszny obiad
fotoviderek 17.05.2013 09:54
Rewelacyjny pomysł :)
Łukasz15 01.02.2013 21:53
Super
kasiek 10.01.2013 21:41
pycha
Norgiusz 23.08.2012 09:07
super
ewelina/bunia 03.08.2012 17:50
super
Paweł10 25.07.2012 11:43
pychotka
Dorota59 17.06.2012 20:16
smaczne
kate.500 21.05.2012 10:17
apetycznie wyglada
Wafelek2601 08.05.2012 15:00
świetny obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak