Sposób przygotowania

Pierś kurczaka kroimy w kostkę, przyprawiamy przyprawą do gyrosa i smażymy na małej ilości oleju. Czekamy aż ostygnie.
Kapustę pekińska drobno siekamy , solimy i pieprzymy, ogórki kiszone kroimy w drobną kostkę. Majonez mieszamy z keczupem.
W głębokiej misce układamy warstwowo: kapusta pekińska, kurczak, ogórki, kukurydza, majonez z keczupem, robimy dwie warstwy, na sam wierzch kładziemy kapustę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    aż zgłodniałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    aż zgłodniałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !