Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Galaretkę truskawkową rozpuszczamy w 350 ml gorącej wody, odstawiamy do przestudzenia.

Gdy wystygnie miksujemy ją z serkami homogenizowanymi i dodajemy pokrojone na niewielkie kawałeczki truskawki.

Masę przelewamy do kubeczków lub miseczek i wkładamy do lodówki.

Rabarbar obieramy z włosków i kroimy w kosteczkę.

Wkładamy do garnuszka, zasypujemy cukrem i zalewamy połową szklanki wody.

Gotujemy na małym ogniu do momentu aż rabarbar się rozpadnie.

Blendujemy i odstawiamy.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    smakowicie wygląda:)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    na pewno super,juz mi smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    Smakowite desser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !