Sposób przygotowania

Rabarbar umyć, obrać z włókien i pokroić w plasterki.
Zalać wodą i zagotować - zmniejszyć płomień, nakryć i gotować do miękkości rabarbaru.
Pod koniec gotowania dodać startą skórkę z cytryny oraz słodzik do smaku.
Odstawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia mojej księgi przepisów. *** Być może coś Was w niej zainspisuje :)</b>
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Uwielbiam kompot z rabarbaru. Ja odcedzam po ugotowaniu.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Ja nie odcedzam, bo wszyscy lubimy bardziej ten rabarbar z kompotu, niż sam kompot ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !