Sposób przygotowania

Filety z łososia nacieramy sokiem z limonki, sosem tabasco (ilość wg uznania, ja dałam około łyżeczkę na fileta) oraz drobno posiekaną papryczką.

Grillujemy z obu stron na rozgrzanym ruszcie.

Ja filety miałam zamrożone i grillowały się około 15 minut.

Gotowe podajemy z musztardą meksykańską oraz sałatką z avocado.

Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    bardzo apetycznie wygląda
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Uwielbiam łososia w każdej postaci - często piekę z musztardą.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pychotaaaa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !