Sposób przygotowania

Na początek rozgnieść dokładnie drożdże, wlać olej, letnią przygotowaną wodę, mąkę, sól i wygnieść ciasto, następnie odstawić do wyrośnięcia w ciepłe miejsce na około 25 minut.
Po tym czasie uformować mini pizze, nasmarować keczupem wymieszanym z bazylią i posmarować lekko ciasto, następnie na każdej sztuce położyć po dwa plasterki kiełbasy, obraną i pokrojoną cebulę, oraz plasterki sera, na koniec blaszkę obsypać dwiema łyżeczkami mąki ułożyć przygotowane pizzerki i piec w temperaturze 250 stopni około 20 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra pizzerki
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wyglądają przeciętnie, ale mogą być niezłe.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    muszą smakować rewelacyjnie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !