Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, opłukać pod bieżącą wodą, następnie pokroić w małe kawałki, i usmażyć na rozgrzanym oleju z dodatkiem soli oraz pieprzem, następnie odsączyć z tłuszczu, rozdrobnić widelcem i pozostawić do ostygnięcia. Spód do pizzy posmarować keczupem, posypać ziołami, ułożyć po całości przygotowane grzyby, na wierzch ułożyć cienkie plasterki sera i przygotowaną pizze, Podgrzać w mikrofalówce przez około 3 minuty, przy temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    z białym serem pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !