Składniki:
filet z pangi | 30 dkg |
kalafior | 1 ćwiartka |
brokuł | 1 ćwiartka |
marchew | 1 szt |
sok z cytryny | do skropienia |
rozmaryn | do smaku |
tymianek | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
filet z pangi | 30 dkg |
kalafior | 1 ćwiartka |
brokuł | 1 ćwiartka |
marchew | 1 szt |
sok z cytryny | do skropienia |
rozmaryn | do smaku |
tymianek | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: