Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga z warzywami na parze

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z pangi 30 dkg
kalafior 1 ćwiartka
brokuł 1 ćwiartka
marchew 1 szt
sok z cytryny do skropienia
rozmaryn do smaku
tymianek do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Panga z warzywami na parze

Rybę opłucz i skrop sokiem z cytryny. Odstaw w chłodne miejsce na pół godziny. Kalafiora i brokuł podziel na różyczki. Marchew obierz i pokrój w plasterki. W torebce do gotowania na parze umieść warzywa. Oprósz je ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Na nich połóż rybę i posyp posieknym tymiankiem i rozmarynem. Gotuj w kuchence mikrofalowej 6 minut. Podawaj z ryżem i sosem ziołowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 20.03.2013 01:35
za pangą nie przepadam ale np, miruna zrobiona w taki sposób - pycha
artur7 17.03.2013 13:35
zdrowy obiadek
eliza135 07.12.2012 08:58
napewno smaczne
jagoda5913 04.06.2012 13:56
zdrowe ,jest ok przepis
Fiffi 17.05.2012 15:33
pyszne i zdrowe
Ada-Gaba 17.05.2012 10:48
znakomite
Betka 15.05.2012 16:10
mmm uwielbiam ryby a dodatkowo na parze;) więc zdrowo!
Anka1 13.05.2012 18:34
pysznie :D
MagdaXXX 09.05.2012 14:48
uwielbiam pangę
motyl 08.05.2012 09:42
smaczna
Marko 07.05.2012 10:37
pożywne i zdrowe
Anulka75
Anulka75 07.05.2012 10:29
super
Anulka75
Anulka75 07.05.2012 10:29
zdrowe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak