Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe kroimy w większe kawałki. Na patelnię wlewamy wodę i dodajemy kostkę bulionową, dusimy aż do czasu gdy będzie miękkie. Paprykę kroimy w paski wcześniej wykrawamy środek. Dodajemy do mięsa i chwilę dusimy aż woda wyparuje. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Na drugiej patelni dodajemy masło i cebulę należy podsmażyć na złoty kolor. Dodajemy cebulę do mięsa i papryki. Wszystko mieszamy i doprawiamy: solą, pieprzem, papryką ostrą i oregano. Świetnie smakuje z ziemniakami! Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczne mięso z papryką , dobre na obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    mąż uwielbia na ostro;) wiec przepis podkradnę;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !