Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

- ok 2 kg kurczaka
- 1 łyżeczka soli
- 1/2 łyżeczki pieprzu
sos
- 3 łyżeczki mąki
- 500ml soku pomarańczowego 100%
- 2 łyżki cytryny
- 2 pomarańcze
- 1/2 szklanki wywaru wołowego
- 2 łyżki dżemu z czarnej (lub czerwonej) porzeczki


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne pomyślany sosik, który wzbogaca smak drobiu. jestem bardzo ciekawy jakby smakowała pierś z kaczki w tym sosie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !