Sposób przygotowania

Filet z szczupaka myjemy ,wyciągamy ości ,które się da. Skórkę nacinamy . Posypujemy rybę z każdej strony pieprzem ,papryką i przyprawą do ryb . Układamy na foli aluminiowej posmarowanej masłem . Wkładamy do piekarnika na ok 10 min. Ziemniaki młode skrobiemy gotujemy i podpiekamy w piekarniku. Po ok 10 min posypujemy szczupaka rodzynkami i pestkami dyni . Włączamy funkcje grilla i grillujemy go na złoty kolor. Podajemy ziemniaczkami i natka pietruszki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Fajne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Szczupak, hmm, dawno nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmmm ale rozkosz dla podniebienia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    I to jest smaczne:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !