Sposób przygotowania

Rabarbar obieramy cieniutko i kroimy w kosteczkę. Gruszki obieramy usuwamy gniazdo nasienne kroimy w kostkę. Owoce gotujemy w litrze wody z dodatkiem soku z cytryny i cukru . Gdy owoce będą miękkie studzimy kompot i miksujemy . Białko ubijamy na sztywną piane i dodajemy do zmiksowanych owoców. Wkładamy do lodówki .Od czasu do czasu mieszamy łyżką . Podajemy z sosem truskawkowym i posypką

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na upały
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    UWIELBIAM sorbety!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mmmmmm!!!! Świetne zestawienie rabarbaru i gruszki!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    o jezu jaki rarytas :D mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !