Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić tak, aby nie trzeba było ich rozbijać. Opruszyć kucharkiem wymieszanym z pieprzem. Obtoczyć w mace, potem jajku roztrzepanym, potem w bułce. Usmazyć.
Polecam.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    smaczne i zdrowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    klasyka ale pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    Z kurczaka najlepsze!:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Fajne danie, podoba mi się :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    chrupiące i pyszne kotleciki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !