Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Boczek kroję w plastry, przyprawiam solą czosnkową i ziołami prowansalskimi. Odkładam do lodówki na 2 godziny.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam taki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    nieźle przypieczony
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    zjadłabym chętnie taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jestem wielkim fanem grillowanego boczku. Kto jeszcze nie spróbował niech koniecznie to zrobi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !