Sposób przygotowania

Filet z łososia myjemy , osuszamy dokładnie i wyciągamy ości. Rybkę kroimy ma mniejsze kawałki. Filety układamy na foli aluminiowej solimy dość obficie,posypujemy przyprawą do ryb i skrapiamy sokiem z połówki cytryny a na górę układamy plasterek cytrynki. Całość zawijamy w folię aluminiową żeby powstała zgrabna koperta.
Pieczemy na grillu jednak nie długo ponieważ rybka się nam wysuszy i straci bardzo dużo na smaku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Na pewno pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    na pewno pyszny - osobiście łososia z grilla jeszcze nie jadłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    świetny, uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    smaczne i zdrowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam lososia
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    To lubię! :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    losoś z grila palce lizac!
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    z pewnością pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    przepyszna rybka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo lubię łososia
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo lubię łososia
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    oj, już by się takiego łososia zjadło a zima ciągle się trzyma...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !