Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Panierkę do mięs wysypujemy na talerzyk, dodajemy 1/3 pieprzy łyżeczki i 1/4 łyżeczki papryki. Dokładnie mieszamy

Pierś z kurczaka płuczemy, kroimy w grubszą kostkę

Pierś maczamy z jednej i z drugiej strony w rozbełtanych jajkach( ilość zależy od wielkości jaj). Ja wrzucam po kilka sztuk do talerza z jajkami. Następnie panierujemy z każdej strony w panierce.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Pyszne!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    rewelka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !