Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę szatkujemy, pomidora kroimy w ósemki, ogórka i cebulę w plasterki. Mięso marynujemy w przyprawie Gyros i smażymy na wolnym ogniu. Wszystkie składniki wkładamy do miski, razem z odsączoną z zalewy kukurydzą.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    moja ulubiona
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię tą sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Taką sałatkę mogłabym jeść choćby codziennie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !