Sposób przygotowania

Pół kostki margaryny dzielimy na pół i rozpuszczamy w dwóch osobnych rondelkach, do tego dodajemy cukier i śmietanę wszystko dzielimy na dwa żeby w każdym rondelku było to samo. Gotujemy około 10 minut do jednego rondelka dajemy galaretkę malinową a do drugiego agrestową. Mieszamy aż się wszystko rozpuści.
Z całej paczki wafli bierzemy jeden wafelek i kruszymy go do galaretek. Ciepłymi galaretkami smarujemy wafelki. Kroimy na małe romby i gotowe!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    takich jeszcze nie robiłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    andrew1

    i slicznie wyglada
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    moja babcia kiedyś takie robiła...uwielbiałem je
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    suuuuuuuuuuuuper
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    fajne, ja zazwyczaj robię z mlekiem skondensowanym:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    domowe najlepsze!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam takie wafelki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !