Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DIP Z RZEŻUCHĄ DO JAJEK

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 2 łyżki
śmietana 12% 2 łyżki
rzeżucha pęczek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: DIP Z RZEŻUCHĄ DO JAJEK

Rzeżuchę drobno posiekac. Majonez i śmietanę wymieszac z przyprawami, dodac rzeżuchę i dobrze mieszamy. Ugotowane jajka kroimy na pół i polewamy dipem.
SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 17.09.2012 16:28
Ciekawa propozycja
[email protected] 18.08.2012 19:42
pyszne
fijolek91 01.06.2012 13:49
fajny:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak