Sposób przygotowania

mięso kroimy na plastry, lekko rozbijamy solimy i pieprzymy. Warzywka kroimy w słupki i każdy plaster miesa faszerujemy technika jest dowolna ja robe tak zeby kazdy mial z czyms innym dlatego nazwalam je z niespodzianką poniewaz kazde jest ciekawe z czym kto je a moje corki chetniej takie zrazy jedza. gdy nasze zrazy sa na faszerowane i zwiniete zszywamy je wykałaczka i smazymy, z kazdej stony do zrumienienia sie skorki, polecam zrazy po usmazeniu poddusic w sosiku zeby warzywka krore nie zmiekkly doszly w sosie

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniamm;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    superr
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !