Sposób przygotowania

Obieram pieczarki i kroję w ćwiartki. Cebulę obieram i kroję w krążki. Roztapiam masło na patelni. Na rozgrzaną patelnie wrzucam cebulę z pieczarkami i smażę do zarumienienia. W międzyczasie płuczę i czyszczę z żyłek wątróbkę. Dorzucam obok cebuli i pieczarek wątróbkę i chwilę podsmażam. Następnie obracam wątróbkę na drugą stronę. Solę i pieprzę do smaku. Obieram i kroję w kostkę jabłko i dorzucam do reszty. Wszystko razem mieszam i duszę 2-3 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Alicja

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Robierto

    Mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    apetycznie wygląda z pieczarkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie dodawałam jabłka teraz spróbuję pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !