Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać .
Oliwę wymieszać dokładnie z octem balsamicznym.
Buraczki cieniutko pokroić w plasterki.
Na dużym talerzu ułożyć wzdłuż brzegu okrąg z połówek plastrów buraków.
Na środku talerza zostawić puste miejsce. Tam należy ułożyć sałatkę ,a na niej połówki ugotowanych jajek.
Jajka posypać solą i kolorowym pieprzem, a buraczki polać sosem balsamicznym.
Posypać orzeszkami piniowymi i świeżym tymiankiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Carpaccio inaczej... i to by mi na pewno bardziej smakowało niż klasyczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Mnie również!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !