Sposób przygotowania

W rondelku rozpuścić masło. Pokroić drobno 3 połówki brzoskwiń i włożyć na masło .Chwilę smażyć , a potem przetrzeć blenderem .Dolać śmietankę , cukier. W syropie rozrobić kisiel i wlać do garnka. Ogrzewać mieszając aż zgęstnieje.
Podawać podgrzane na parze kluchy drożdżowe , polane sosem i posypane pozostałymi brzoskwiniami ( w paseczki, plasterki lub kosteczkę

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    tyle kalorii, ale jakie to smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anita21

    po prostu pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    uwielbiam takie potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    musi być smaczny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !