Sposób przygotowania

W szklanym naczyniu / dzbanku mieszam ze sobą oba rodzaje wina, wyciskam sok z pomarańczy, dodaję przestudzoną białą herbatę. Syropem z płatków róży nadaję słodkości, ale poncz powinien być bardziej kwaskowaty niż słodki. Schładzam w lodówce, następnie rozlewam do kieliszków i dekoruje cytrusami.
Polecam!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wygląda wspaniale :) i na pewno tak też smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    elegancki pomysl na szczegolne okazje
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    wygląda bardzo zachęcająco:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Az ślinka cieknie na sam widok:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    warto zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !