Sposób przygotowania

Cebulę pokroić drobno i usmażyć na rumiano na łyżce oleju. Dodać do mięsa .Wymieszać mięso z cebulą ,1/2 szklanki bułki tartej , jajkiem .Doprawić sosem sojowym , pieprzem , majerankiem .Uformować 12 małych kotlecików i obtoczyć je w bułce tartej . Na patelni rozgrzać olej . Usmażyć kotleciki na rumiano ( przewracając kilkakrotnie z jednej na drugą stronę ). Na drugiej patelni usmażyć w tym czasie pieczarki .Gdy pieczarki będą już gotowe zdjąć je z patelni a na tłuszczu podsmażyć paprykę i ogórka .Na patyczki nabijać pieczarkę , kotlecik, paprykę , ogórek , pieczarkę ,kotlecik , paprykę , ogórek , pieczarkę . Przed podaniem podgrzać w rozgrzanym piekarniku lub na patelni .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    aż zgłodniałam:(
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    pomysłowe!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    świetny pomysł na urozmaicenie obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !