Sposób przygotowania

Składniki sosu umieścić w słoiku, zakręcić i dokładnie wymieszać wstrząsając naczyniem przez kilkanaście sekund, odstawić na kilka minut aby smaki się połączyły. Sałaty opłukać, osuszyć dokładnie. Rozłożyć na półmisku albo talerzykach. Posypać kostkami arbuza (powinny być dobrze schłodzone) i pokrojonym w kostkę albo rozkruszonym serem. Polać sosem i posypać miętą. Podawać od razu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    pomyslowe
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Łączenie warzyw z owacami i fetą w sałatkach jest bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ciekawa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !