Sposób przygotowania

Kapustę i marchewkę ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach, por kroimy w ćwiartki. Kapustę przekładamy do dużej miski delikatnie solimy, aby kapusta zmiękła, dodajemy marchewkę i por, doprawiamy pieprzem, delikatnie skrapiamy octem balsamicznym, posypujemy cukrem. Dodajemy posiekany koperek, dokładnie mieszamy całość i wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    dla mnie pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    gdzie już młodą kapustę można dostać? W okolicy jeszcze nie widziałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Paweł, wczoraj dostałam na rynku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !