Sposób przygotowania

Szynkę i ser żółty kroimy w dużą kostkę, z kukurydzy odlewamy zalewę, ogórki kroimy w talarki, cebulę obieramy i kroimy w piórka a por cienko siekamy. Kalafior drobniutko kroimy. Wszystko mieszamy. Jogurt naturalny łączymy z majonezem i z przyprawami; solą czosnkową i pieprzem, Sosik przygotowany dodajemy do reszty produktów. Wszystko dokładnie mieszamy. 15minut schładzamy w lodówce. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !