Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy półtora szklanki mleka i nastawiamy na ogniu. Następnie ubijamy żółtko z cukrem, na piankę. Dodajemy do tego pół szklanki mleka, mąkę ziemniaczaną, aromat śmietankowy i cappucino. Wszystko dokładnie mieszamy. Gdy mleko będzie się gotowało wlewamy powoli mieszankę i mieszamy gotując około 2minuty. Wlewamy budyń do salaterki. Pomarańcza obieramy, kroimy w drobną kosteczkę i dodajemy do naszego deseru. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pychota:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !