Sposób przygotowania

BISZKOPT: Białka ubijamy na sztywno. Do żółtek dodajemy 3 łyżki wody gorącej mieszamy i dodajemy do białek. Następnie dodajemy cukier I mieszamy 3 minuty. Następnie mąkę proszek i kakao. Wlewamy do tortownicy i pieczemy. Gdy ostygnie przecinamy na 3 części. Biszkopty nasączamy wódką
MASA:
Żółtka z cukrem i cukrem waniliowym ucieramy na parze. Margarynę rozcieramy dodajemy masę ugotowaną na parze ostudzoną, następnie kakao. I na koniec wódkę. Masą smarujemy biszkopty. Można zostawić trochę na wierzch toru białej masy do ozdoby. Również zdobimy tort wg uznania.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    ~Przepyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    uwielbiam torty czekoladowe pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !