Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem paprykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2
Liść laurowy suszony Prymat
Kucharek przyprawa do potraw
Papryka ostra mielona Prymat
ziemniak
pierś z kurczaka
pietruszka
seler kawałek
por

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem paprykowa

Pierś z kurczaka zalać wodą, wrzucić obrane warzywa, liść laurowy, posypać kucharkiem. Gotować do miękkości składników, wrzucić papryke pokrojoną na kawałki, pogotować jeszcze przez parę minut. Ostudzić, wyjąc pietruszkę, seler, por, mięso liśc laurowy. zupę zmiksować blenderem, podawać z ugotowanym mięsem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 07.05.2012 12:02
mniam
Rafał10 06.05.2012 16:19
pyyychota !!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak