Sposób przygotowania

Miąższ arbuza powinien być oczywiście oczyszczony z pestek i dobrze schłodzony. Nektarynki trzeba dokładnie umyć i pokroić w plasterki. Na środku talerzyków układamy górki kawałków arbuza, obkładamy je plasterkami nektarynki. Arbuza polewamy jogurtem i posypujemy rozkruszonymi bezami. Ozdabiamy listkami mięty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    pyszny deserek
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    niestety letni :-( nie ma teraz arbuzów...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ja chcę taki deser :))
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Jolu, teraz się częstuj a jak będą świeże owoce to zrobisz sobie sama :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !