Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Margarynę roztopić, drożdże dać do letniego mleka, dodać cukier. Poczekać aż wyrośnie. Mąkę dać do miski, zrobić rowek, posolić, wlać rozrobione drożdże. Wbić żółtka i jajko. Zamieszać. Następnie wyrabiać ręką, pod koniec wyrabiania dodać rozpuszczoną margarynę. Przykryć ściereczką i dać do wyrośnięcia.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie buły parówkowe mogę zjeść...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !