Sposób przygotowania

Jako pierwsze gotujemy ryż, wrzucamy go do wrzącej wody i gotujemy ok 13 minut. Pomidory myjemy, kroimy na kilka części, przekładamy do niedużego garnka, dodajemy nieco wody i je rozgotwujemy, następnie na sitku przecieramy je wprost do wywaru. Dodajemy następnie śmietanę i mieszamy, doprawiamy do smaku ulubionymi przyprawami i doprowadzamy do wrzenia. Gotową zupę z pomidorów podajemy z ugotowanym ryżem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    uwielbiam taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomidorówka zawsze jest świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię pomidorową i często gotuję bo to najszybsza zupa i można zrobić na niedzielnym rosołku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !