Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka z kapusty kiszonej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
papryka czerwona 1/2 szt
cebula 1 szt
pomidor 1 szt
szczypiorek
oliwa
pieprz
cukier
oliwki czarne 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszona kroimy nie za drobno. Cebulę siekamy dodajemy do kapusty. Papryke czerwoną kroimy w kosteczkę dodajemy pokrojone pomidory. Oliwki czarne siekamy. Wszystko mieszamy dodajemy posiekany szczypiorek. Doprawiamy cukrem oliwą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 02.09.2012 20:00
bardzo smaczna
IwonaKa 21.06.2012 17:30
uwielbiam ta surówkę
mufinka79 06.05.2012 18:59
bardzo lubię kiszoną kapustę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak