Sposób przygotowania

Na grillu upiec na rumiano ponacicaną kiełbasę oraz kromeczki chleba.
Przygotować miseczki - do każdej wcisnąć pół ząbka czosnku, dodać po łyżeczce musztardy, nieco jarzynki w proszku, troszkę pieprzu.
Upieczoną kiełbasę pokroić w plasterki i rozłożyć do miseczek.
Do każdej porcji dodać połamaną na kawałeczki kromkę grillowanego chleba.
Wszystko posypać świeżymi ziołami, skropić ulubioną oliwą i zalać gorącą wodą.
Dokładnie wymieszać i odczekać chwilkę, aż chleb namoknie.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia mojej księgi przepisów. *** Być może coś Was w niej zainspisuje :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajna ta zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    no no bardzo odważnie, ale ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super !;)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    To taka moja wariacja na temat śląskiej wodzionki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !