Sposób przygotowania

Natnij ostrym nożem kieszen w filecie z kurczaka. Nadziej kieszen papryka, mozzarella i bazylia. Skrop fileta oliwa i wloż do pikearnika (180C) na 15 minut. Nastepnie przez ostatnie 5 podsmaz na patelni, az sie filet zarumieni z 2 stron.

Podawaj ze swieżym szpinakiem, skropionym vinegrette oraz podsmażonymi orzeszkami pini.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Zawsze inaczej smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyyychota !!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !