Sposób przygotowania

buraki gotujemy,następnie ostudzone obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej.do garnka wlewamy ok 0,5 szklanki wody zagotowujemy,dodajemy masło liść laurowy,ziele angielskie następnie starte buraczki zagęszczamy je mąką rozrobioną ze śmietaną i odrobiną wody. doprawiamy do smaku cukrem i kwaskiem cytrynowym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm uwielbiam buraczki szczególnie z kotletem mielonym;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !