Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet rybny w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z mintaja 1 kg
jajko 3 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1,5 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: filet rybny w panierce

Filety porcjujemy,jaja trzepiemy z solą i pieprzem. Rybkę namaczamy w jaju i następnie obtaczamy w buce tartej,kładziemy na rozgrzany tłuszcz i smażymy obie strony na złoty kolor

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 29.01.2014 18:10
lubię taką
ewka1978 06.05.2012 07:27
smaczne
Andysz 06.05.2012 06:56
smakowitości;))
Betka 06.05.2012 06:40
mniam mniam fajne;)
Karolinka111 05.05.2012 23:39
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak