Sposób przygotowania

Biodrówkę kroimy w plastry i marynujemy ją na noc... (przyprawiamy solą,przyprawą uniwersalną, papryką , czosnkiem granulowanym, oregano),na drugi dzień smażymy na rozgrzanej margarynie wraz z cebulą, podsmażoną dusimy aż będzie miękka...
Podaję z ziemniakami, pysznym sosem z tego mięsa i kapustą kiszoną na ciepło...

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    ciekawe danie..
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    same pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !