Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Szpinak udusić na oliwie z czosnkiem a następnie zmiksować. Wymieszać z parmezanem i ricotta. Doprawić sola, pieprzem i gałką muszkatołową.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    planuje takie zrobić w najbliższym czasie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moja córka bardzo lubi takie !
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pycha:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    z ochotą zjadłabym takie pierożki
  • 4
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo fajne pierogi
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dla mnie pycha lubię szpinak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie jadłem,ale brzmi zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy przepis :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe nadzienie takich jeszcze nie jadłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !