Sposób przygotowania

Kalafiora w całości gotujemy w osolonej wodzie. Gotujemy ok. 30 min, gdy już będzie miękki odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia. Kroimy go w różyczki, a je następnie siekamy. dodajemy odcedzoną kukurydzę, posiekany koperek i majonez. Mieszamy. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem. Dekorację zrobiłam z marchewki, z plasterków powycinałam wkoło małe trójkąty.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    prosto i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    szybko, smacznie i bez wysiłku. takie jedzenie lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    apetyczna, kalafiorowej sałatki jeszcze nie robiłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Szybko i pysznie, a teraz czas na kalafiorka :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie wiem czy połączenie kalafiora i kukurydzy jest trafione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    aha no łatway przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !