Sposób przygotowania

Makaron świderki gotujemy al-dente w lekko osolonej wodzie. Kiełbaskę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na masełku. Ser biały możemy widelcem rozgnieść. Makaron odcedzamy i kładziemy na talerzyk, następnie kładziemy ser twarogowy a na wierzch podsmażoną kiełbaskę z masełkiem. Na koniec doprawiamy pieprzem i solą. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    lubię takie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !