Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Robimy zaczyn z drożdży i ciepłego mleka, po 15 minutach dodajemy mąkę, cukier, sól, roztopione masło i jajko. Ciasto zagniatamy i po około kolejnych 20 minutach Formujemy okrągłe placuszki i na blaszce posmarowanej tłuszczem w temperaturze 170stopni podpiekamy 15-20 minut. Ogórki kroimy w talarki, część pomidorów również w talarki a część w kostkę, ser ścieramy na jarzynówce, cebulę kroimy w kostkę i troszkę podsmażamy na oleju.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    super przepis i wyglada przepienie- przypomina mi moja ulubiona pizze z sałatkami w restauracji u mnie w msiesie- pyszota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo kolorowa i bardzo smaczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    nie ma nic lepszego niż domowa pizaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    domowa pizza jest najsmaczniejsza
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    domowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    smaczna, domowa, taka jaka lubię a nie z pizzerni
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    domowa najlepsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    nie ma jak home-made pizza ;) bardzo fajna ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczna pizzaa;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !