Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska-zagryskowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1/2 słoiczka
ogórek kwaszony 1 sztuka
kiełbasa sucha 5 plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska-zagryskowa

Pieczarki odsączyć z zalewy i pokroić na kawałki.Pokrojone przełożyć do miseczki.Ogórek kwaszony również pokroić w średnia kostkę i przełożyć do pokrojonych pieczarek.Kiełbasę pokroić w kostkę i przełożyć do pozostałych.składników.Doprawić pieprzem.Wszystkie składniki wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 24.01.2013 19:46
no... to jest zagrycha :) mniam
Rafał10 19.09.2012 09:31
ślinka cieknie !
Kuchareczka2 21.08.2012 20:11
pycha
Anna152 26.07.2012 09:47
fajna
Adamorek 02.06.2012 15:26
do wódeczki
Adamorek 02.06.2012 15:26
do wódeczki
olkaaa 27.05.2012 08:52
fajne
Dorian 17.05.2012 20:17
super
Sylwia29 05.05.2012 20:31
Ciekawy pomysł !:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak