Sposób przygotowania

Mięso gotujemy ale tak, by nie było bardzo miękkie, następnie kroimy w kostkę, Ogórki i pomidory również w kostkę. Świeży chrzan obieramy i kroimy w niewielkie słupki,wedle uznania nadziewamy na wykałaczkę mięso i warzywa. Mięso posypujemy przyprawą do grilla, chrzan papryką ostrą a pomidory pieprzem. Na folii aluminiowej grillujemy na ruszcie około 15-20minut. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękne i na pewno smaczne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowite...ale takie skromne, musiałabym wiele sztuk zjeść :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    super na grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    pycha!!!!;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !