Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić każdą w szklance wrzątku w osobnym naczyniu i pozostawić do ostygnięcia. Jogurt grecki rozmieszać mikserem, dodać do niego galaretkę brzoskwiniową (zimną) i pokrojone michałki i wymieszać. Na dnie tortownicy ułożyć ciastka maślane wyłożyć na nie masę michałkową i włożyć do lodówki do zastygnięcia. Mleko skondensowane ubić mikserem na sztywno i dodać galaretkę wiśniową i wymieszać, wyłożyć na zastygniętą masę michałkową. A na koniec dać galaretkę cytrynową i pozostawić w lodówce do całkowitego stężenia. Torcik gotowy jest do spożycia po ok. 3 godzinach. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam michałki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    kapitalny!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda b. apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Brzmi smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    pycha
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !